top of page

LÄKARINTYG KÖRKORT LASTBIL STOCKHOLM

Läkarintyg körkort högre behörighet för lastbil

 Ska du förnya/förlänga ditt körkort för lastbil eller ansöka om ett nytt körkort för lastbil så hjälper vi dig med ditt läkarintyg. 

Transportstyrelsen har tagit fram krav som måste uppfyllas för de som söker körkortsbehörighet för lastbil. Ett läkarintyg behövs första gången någon ansöker  körkort för lastbil och därefter vid varje tillfälle som ditt körkort för lastbil ska förnyas.
Läkaren gör ett syntest, går genom din medicinska bakgrund och gör en läkarundersökning såsom lyssna på ditt hjärta, lungor och mäter ditt blodtryck. Transportstyrelsen skickar oftast hem formuläret för läkarintyget, vilket du inte behöver ha med dig eftersom att vi fyller i all information digitalt och skickar till transportstyrelsen direkt i samband med ditt läkarbesök. 


Vi på Test och Intyg hjälper dig med ditt läkarintyg för lastbil körkort från början till slut, vare sig du behöver ett läkarintyg för ett nytt lastbil körkort eller om du vill förnya ditt lastbil körkort.

Att ta med till ditt läkarbesök för ditt läkarintyg för lastbil körkort: 

* Glasögon/linsombyte (om du har det)

*Legitimation

*Lista på dina eventuella receptbelagda läkemedel

OBS Tänk på vissa diagnoser såsom diabetes, krampsjukdom eller psykiatriska sjukdomar kan behövas kompletteras med andra läkarintyg. Kontakta oss om du undrar över ditt läkarintyg.

Pris:

Läkarundersökning och läkarintyg för lastbil körkort, 995 kr.

Truck Car Park
Läkarintyg: Körkort Lastbil: Våra tjänster
bottom of page