top of page

LÄKARINTYG KÖRKORT BUSS STOCKHOLM

Läkarintyg körkort högre behörighet för buss

Vare sig du ska förnya/förlänga ditt körkort för buss eller ansöka om ett nytt körkort för buss så hjälper vi dig med ditt läkarintyg. 

Transportstyrelsen har tagit fram krav som måste uppfyllas för de som söker körkortsbehörighet för buss. Ett läkarintyg behövs första gången någon ansöker  körkort för buss och därefter vid varje tillfälle som ditt körkort för buss ska förnyas.
Läkaren gör ett syntest, går genom din medicinska bakgrund och gör en läkarundersökning såsom lyssnar på ditt hjärta, lungor och mäter ditt blodtryck. Transportstyrelsen skickar oftast hem formuläret för läkarintyget, vilket du inte behöver ha med dig eftersom att vi fyller i all information digitalt och skickar till transportstyrelsen. 


Vi på Test och Intyg hjälper dig med ditt läkarintyg för buss körkort från början till slut, vare sig du behöver ett läkarintyg för ett nytt buss körkort eller om du vill förnya ditt buss körkort.

Att ta med till ditt läkarbesök för ditt läkarintyg för buss körkort: 

* Glasögon/linsombyte (om du har det)

*Legitimation

*Lista på dina eventuella receptbelagda läkemedel

OBS Tänk på vissa diagnoser såsom diabetes, krampsjukdom eller psykiatriska sjukdomar kan behövas kompletteras med andra läkarintyg. Kontakta oss om du undrar över ditt läkarintyg.

Pris:

Läkarundersökning och läkarintyg för buss körkort, 995 kr.

coach Fleet
Läkarintyg: Körkort Buss: Våra tjänster
bottom of page