top of page
Medical Professional

LÄKARINTYG

Läkarintyg: Våra tjänster
Full Stadium

LÄKARINTYG IDROTT/SPORT OCH TÄVLING I STOCKHOLM

LÄKARINTYG FALLSKÄRM STOCKHOLM:

Det ställs höga krav på dessa intyg (se www.sff.se) då det krävs att exempelvis hjärta- och lungor ska klara av att fungera väl trots att syrgashalten nästan halveras på 4000-meters höjd, och att man ska kunna utlösa fallskärmen i mycket hög hastighet samt ha kontroll och mental närvaro under hela förloppet.

Läs mer om läkarintyg fallskärm i Stockholm.

LÄKARINTYG IDROTT OCH TÄVLING STOCKHOLM:

Vi gör en komplett hälsoundersökning och tar prover och undersökningar om det behövs. Ditt läkarintyg signeras och stämplas.

Läs mer om läkarintyg idrott och tävling i Stockholm

LÄKARINTYG KÖRKORT I STOCKHOLM
Busskörkort/Lastbilskörkort/Taxikörkort

Transportstyrelsen har tagit fram krav som måste uppfyllas för de som söker körkort för högre behörighet som buss, lastbil och taxi. Ett läkarintyg behövs första gången någon ansöker om något av dessa körkort och därefter vid varje tillfälle som ett körkort ska förnyas. Vi skickar in ditt intyg digitalt till transportstyrelsen.

Ta med dig dina glasögon (extra par linser) och medicinlista om du har några.

Om du har någon psykiatrisk diagnos eller blivit av med ditt körkort får du gärna ringa/maila oss innan du gör en bokning så att vi kan planerna ditt läkarbesök och hjälpa dig med ditt läkarintyg för ditt körkort på bästa sätt.

Läs mer om läkarintyg för busskörkort, lastbilskörkort och taxikörkort i Stockholm

Trafikstockning
kryssningsfartyg på ön

LÄKARINTYG FÖR SJÖFOLK/SJÖFART I STOCKHOLM

Vi hjälper dig med ditt läkarintyg för sjöfolk/sjöfart. Vi är anslutna till sjöläkarwebben och skriver givetvis ditt läkarintyg enligt STCW Manila. Ett digitalt intyg skickas till Transportstyrelsen medan du får med dig ett läkarintyg i original, signerat och stämplat.

Ta med dig dina glasögon och  din medicinlista om du har några.

Läs mer om läkarintyg för sjöfolk/sjöfart i Stockholm

LÄKARINTYG FÖR STUDIER/ARBETE UTOMLANDS I STOCKHOLM

Vi hjälper dig med provtagning, klinisk undersökning, EKG, spirometri, arbetsprov, röntgen och annan undersökning/provtagning efter behov och skriver ett hälsointyg/läkarintyg till ditt ändamål. Intyget kan vara ett krav inför din utomlandsresa för studier eller arbete.

Läs mer om läkarintyg för studier och arbete utomlands i Stockholm

Studentbiblioteket
SUP Yoga Couple

LÄKARINTYG FÖR ADOPTION OCH FÖRSÄKRING

Läkarintyg Adoption:

Vi är gärna med i ert stora beslut i livet och hjälper er genom adoptionsprocessen. Det är flera parter som kräver ett läkarintyg från de blivande föräldrarna för att bl.a. utesluta HIV och handikappande sjukdomar. Vi samarbetar med flera Notarius Publicus som kan hjälpa er med att intyga äktheten av handlingarna.

Läs mer om läkarintyg adoption i Stockholm

Läkarintyg Försäkring:

Ska du teckna, ändra eller flytta en livförsäkring, kapitalförsäkring, pensionsförsäkring eller liknande så behöver du ett läkarintyg. Vad som gäller just i ditt fall står oftast beskrivet i ditt brev från din bank eller försäkringsbolag. Oftast består utskicket från banken eller försäkringsbolaget av två delar, där du fyller i ena delen inför besöket och vi på Test och Intyg den andra delen. När allt är klart skickar vi in det till berörd part.

Läs mer om läkarintyg försäkring i Stockholm

Receptförnyelse

Test och Intyg hjälper dig att förnya recept, gäller både dig eller de du är förmyndare för. 

 Du kan hämta ut ditt recept på valfritt svenskt apotek.

 OBS! Vi varken förskriver eller förnyar narkotikaklassade- eller  andra beroendeframkallande läkemedel. 

Läs mer om recept i Stockholm

Pharmacy Counter
bottom of page